Egy rendszer, amelyben minden megtalálható a gördülékeny munkához

Fantasztikus érzés megtalálni minden segítséget a kommunikáció-szervezéshez. Önt is örömmel tölti majd el, ha a korszerű eszközök adta lépéselőnyt élvezi.

A Kontakt MédiaManager elsősorban
kis- és középvállalkozások
, valamint nagyvállalatok számára kínál testreszabott szolgáltatásokat. A cégek és divíziók közötti gyors, hatékony és átlátható együttműködés ügyfelek és megbízók számára egyaránt fontos. A KMM segítségével az Ön cége kerülhet az élre, mások előtt. A KMM az amerikai menedzserek elsőrangú projekt-
tervező és szervező tapasztalatait egyesíti az európai igényekkel. A KMM nem csak a szakemberek munkáját könnyíti meg, de minden folyamat szereplője követni képes pontosan meghatározott feladatát, saját teljesítményét, ezzel is inspirálva a közös cél elérését.

 

 

 

 

 

Tervezés
"Az eredményes projektekhez már a tervezés pillanatában rengeteg információra van szükség. A célmeghatározásnál ismerni kell a releváns piaci információkat. "
Gyártás
A kommunikáció – a plakáttól a reklámfilmig, a honlaptól az emblé-
mázott pendrive-ig – számtalan különböző célt szolgáló és eltérő ráfordítást igénylő eszköz gyártását igényli.
Piactér
A KMM-be integrált, médiaadatbázis elen-
gedhetetlen segéd-eszköz a médiakam-pányok tervezésekor. A közösségi portálokhoz hasonlóan találkoznak a marketingszolgáltatások megrendelői, kivitelezői.
Projektkövetés
A KMM segítségével szervezett munka nyomonkövetése egyszerű; akár az adminisztratív teendők, akár a kreatív projekt-dokumentumok átlát-ható rendszerben vannak tárolva.
Filemegosztás
A KMM egyik lényeges szolgáltatása, hogy a munkák nyersanyagait,
éppúgy, mint az elké- szült termékek digitális fájljait tárolja, elérhetővé teszi, majd a projekt zárásakor archiválja.
Határidő
A projekttervezés időbeli lefutása nyomon követ- hető a határidőnap- lóban.  A KMM segíti a partnerek együttmű- ködését, jelzi a napi feladatokat, láthatóvá teszi a munka logikai csomópontjait.
Központi adattárolás
"A KMM-ben tárolt anyagok bárhonnan elérhetőek. A projekt-
tagok biztosak lehetnek benne, hogy az aktuális dokumentumon dol-goznak, mert mindenből az eredeti és végleges fájlokat raktározza a rendszer."
Adatbiztonság
stops, someone must translate ideas into reality. LiquidPlanner, the only project management tool that makes allowances for sliding estimates with inexact completion dates for tasks, handles this part easily."
Kontakt Média Kft.© www.kontakt.hu